Welkom op het weblog Kuieren Kijken en Kieken.
U treft hier informatie aan met betrekking tot de wandelgids
'Kuieren Kijken en Kieken in de Achterhoek'.


Een weblog van Truus Wijnen.

maandag 20 april 2015

Nu in de boekhandel: Kuieren Kijken en Kieken in de Achterhoek


De wandelgids Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek biedt verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland en de grensstreek.
U wandelt over fraaie landgoederen, langs geheimzinnige zwarte en witte kolken, langs historische watermolens en oude vestingstadjes als Bredevoort.
De wandelingen variëren in afstand van 3 tot 10 kilometer.
De beschrijvingen zijn voorzien van routekaartjes en adressen van horecagelegenheden. Elke route wordt afgesloten met een beknopt overzicht van activiteiten in de omgeving.
De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden beschreven in handige kaders. Ook maakt u op deze manier kennis met de traditionele lokale en regionale activiteiten als klootschieten, touwtrekken en biljarten.
Prachtige foto’s illustreren de tekst en laten u voor- én achteraf genieten van de veelzijdige en gemoedelijke Achterhoek.
Truus Wijnen is een gepassioneerd wandelaar en fotograaf. Zij organiseert regelmatig wandelingen en publiceert in verschillende boeken en tijdschriften.

De wandelgids is onder andere te koop bij Bol.Com  en kan * hier *  besteld worden.

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=34589&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fkuieren-kijken-en-kieken-in-de-achterhoek%2F9200000042861140%2F&name=Kuieren%20KK
Geen opmerkingen:

Een reactie posten